AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük alev görmek

Kahve falında büyük alev görmek

Kahve falında büyük alev görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük alev gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük alev görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında büyük alevler görmek ortalığın karışacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına alamet eder.

Kahve falında yangın alev görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocakta alev görmek rahat nefes almaya başlayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına inanılır.

Kahve falında alevi dedesi görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında alevlerin içinde olmak kafa olarak daha rahat edileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alev aldığını görmek güzel günlerin sona ereceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında alevler içinde kalmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir