AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden alev çıktığını görmek

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden alev çıktığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında alevi topluluğu görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş alevi görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın alev görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dumansız alev görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında alevi birini namaz kılarken görmek kazançlı işler yapılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında alevi cenazesi görmek elinin bollaşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında ocakta alev görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir