AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kafasının rahat edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında soba borusunun çıktığını gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu temizlemek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında soba ve borusunu görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba borusu almak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu çırpmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir