AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına inanılır.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu çırpmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusu silkmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında soba borusu takmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu temizlemek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir