AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba ve borusunu görmek

Kahve falında soba ve borusunu görmek

Kahve falında soba ve borusunu görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında soba ve borusunu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Kahve falında soba boru görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında soba ve boru görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusu silkelemek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu çırpmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında soba boru temizlemek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir