AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu temizlemek

Kahve falında soba borusu temizlemek

Kahve falında soba borusu temizlemek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında soba borusu temizlemek gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında soba boru temizlemek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında soba borusu temizlemek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek kötü günler geçireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında soba boru görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu çıkarmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu almak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Kahve falında soba borusu silkmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir