AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, maddi sorunlarının artacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında soba borusu temizlemek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusu silkmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba boru temizlemek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba boru görmek yakın akrabadan gelecek habere, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında soba borusu çırpmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir