AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu görmek

Kahve falında soba borusu görmek

Kahve falında soba borusu görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında soba borusu silkmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında soba borusu takmak bir sıkıntıya girmeye, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalet eder.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek en çetin zorlukların aşılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu temizlemek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir