AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu almak

Kahve falında soba borusu almak

Kahve falında soba borusu almak gözyaşlarının dineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yolculuğa çıkmaya, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Kahve falında soba borusu almak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında soba borusu temizlemek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında soba boru temizlemek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında soba borusu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında soba borusu silkmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusu kurum görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusu almak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir