AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu kurmak

Kahve falında soba borusu kurmak

Kahve falında soba borusu kurmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusu kurmak gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Kahve falında soba borusu kurmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kucaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu çıkarmak maddi olarak zarar edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında soba borusu silkelemek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusu çırpmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir