AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu silkelemek

Kahve falında soba borusu silkelemek

Kahve falında soba borusu silkelemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında soba borusu silkelemek gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında soba borusu silkelemek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba silkelemek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında tozlu halı silkelemek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında erik silkelemek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında sofra bezi silkelemek zarar edilen bir dönemin biteceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum silkelemek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yün silkelemek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paspas silkelemek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir