AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz soba borusu görmek

Kahve falında beyaz soba borusu görmek

Kahve falında beyaz soba borusu görmek şifa göreceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz soba borusu gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında soba ve borusunu görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında soba borusu kurmak para kazanmaya başlayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba boru görmek ileride saygın bir kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu silkmek çok rahat bir döneme girileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir