AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba aldığını görmek

Kahve falında soba aldığını görmek

Kahve falında soba aldığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Kahve falında soba aldığını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında soba kömürü görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada ateş yakmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobadan kül almak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında soba ve borusunu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında sobanın kurumunu görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalet eder.

Kahve falında sobada elbise yıkamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir