AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada elbise yıkamak

Kahve falında sobada elbise yıkamak

Kahve falında sobada elbise yıkamak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobada elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında sobada elbise yıkamak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede elbise yıkamak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli elbise yıkamak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise yıkamak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında elbise yıkadığını görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise yıkamak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir