AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba kömürü görmek

Kahve falında soba kömürü görmek

Kahve falında soba kömürü görmek yapılan ahlaksız davranışlara, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba kömürü gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak işinde büyük başarı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında soba kömürü görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Kahve falında kömür ve soba görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba kömür görmek rahat edeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada kömür görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında soba ve kömür görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür sobası yakmak helal ekmek yeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir