AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada ateş yakmak

Kahve falında sobada ateş yakmak

Kahve falında sobada ateş yakmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, refah düzeyinin düşeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sobada ateş yakmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında sobada ateş yakmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, işinde profesyonel kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında odunla soba yakmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde soba yakmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sobayı yakmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada ekmek yakmak hayırlı evlat sahibi olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı sobada yakmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sobada para yakmak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, zorluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında odun sobası yakmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir