AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın kurumunu görmek

Kahve falında sobanın kurumunu görmek

Kahve falında sobanın kurumunu görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında sobanın kurumunu gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Kahve falında soba kurumu temizlemek manevi olarak huzur içinde olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında sobanın kurumunu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurum müdürünü görmek keyfinin kaçacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek dayanışma içinde kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ot görmek günbegün kötüleşeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir