AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, başarılarının katlanacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü siyah görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek gelirin tükeneceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek elindeki imkanların artacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir