AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yüzü siyah görmek

Kahve falında insan yüzü siyah görmek

Kahve falında insan yüzü siyah görmek aniden evlilik kararı alacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan yüzü siyah gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek zor durumda kalınacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah yüzlü insan görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, istediği evde oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde yüzen insan görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen insanları görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında insan yüzlü köpek görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yüzen insanlar görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir