AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yumurta görmek

Kahve falında siyah yumurta görmek

Kahve falında siyah yumurta görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kısmetinizin açılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yumurta gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah yumurta görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi siyah yumurta görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında bir kova yumurta görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalettir.

Kahve falında eline yumurta almak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Kahve falında birinden yumurta almak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında tavada yumurta kırmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurta atmak birikiminin artacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir