AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta atmak

Kahve falında çiğ yumurta atmak

Kahve falında çiğ yumurta atmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, adını işiyle duyuracağına, makam ve rütbe edineceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurta atmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Kahve falında çiğ yumurta atmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta vermek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine çiğ yumurta vermek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir