AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yumurta almak

Kahve falında birinden yumurta almak

Kahve falında birinden yumurta almak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yeni bir eve sahip olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, günahların af olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, günahlarının affedileceğine inanılır.

Kahve falında birinden yumurta almak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında yumurta yedirmek işlerin günden güne bozulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde yumurta görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek elindekini de bitireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında delik yumurta görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yumurta ve zeytin görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir