AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada yumurta kırmak

Kahve falında tavada yumurta kırmak

Kahve falında tavada yumurta kırmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yeni kısmetlere nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında tavada yumurta kırmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulur.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında tavada yumurta yapmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta yemek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine alamet eder.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta tavası görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir