AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kova yumurta görmek

Kahve falında bir kova yumurta görmek

Kahve falında bir kova yumurta görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir kova yumurta gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında bir kova yumurta görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovalayan birinden kaçmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla kovalanmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurdun kovalaması görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kovalandığını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini köpek kovalarken görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kovalandığı görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir