AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline yumurta almak

Kahve falında eline yumurta almak

Kahve falında eline yumurta almak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eline yumurta almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında elinde yumurta taşımak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta eline almak mutluluğa ve neşeye, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtayı eline almak sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta tutmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir