AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak çok eğleneceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir