AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok daha iyi günler göreceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir