AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, geçiminin güçleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, konforunun yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir