AnaSayfa / Genel / Kahve falında taç toka takmak

Kahve falında taç toka takmak

Kahve falında taç toka takmak bazı kayıplar olabileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında taç toka takmak gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında taç toka takmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında toka taç görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalettir.

Kahve falında taç toka görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yalan söylemeye delalet etmektedir.

Kahve falında mor taç takmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulur.

Kahve falında inci taç takmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç taç takmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taç takmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taç takmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir