AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah serçe görmek

Kahve falında siyah serçe görmek

Kahve falında siyah serçe görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, huzur içinde yaşayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah serçe gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında siyah serçe görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında serçe yumurtası görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında serçenin ısırdığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında serçeye su vermek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru serçe görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir