AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmağını görmek

Kahve falında serçe parmağını görmek

Kahve falında serçe parmağını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hem de çok üzüleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe parmağını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe parmağını kesmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe parmağını görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında serçe parmağı görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işinden geri kalacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir