AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçeye su vermek

Kahve falında serçeye su vermek

Kahve falında serçeye su vermek maddi olanakların kötüleşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında serçeye su vermek gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Kahve falında serçeye su vermek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında serçeye su içirmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan serçe görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmak mirasa, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek serçe görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında serçe beslediğini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe ölüsü görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçeyi kurtarmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir