AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçenin ısırdığını görmek

Kahve falında serçenin ısırdığını görmek

Kahve falında serçenin ısırdığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçenin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında serçenin ısırdığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz serçe görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalettir.

Kahve falında serçe doğurmak tövbe etmeden vefata, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak büyük sorunlarla boğuşulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini serçe görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir