AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe yumurtası görmek

Kahve falında serçe yumurtası görmek

Kahve falında serçe yumurtası görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında serçe yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Kahve falında serçe yumurtası görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde serçe görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında serçe olduğunu görmek hastalanacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında serçe uçurmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe olmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında serçeyle konuşmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendini serçe görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde serçe görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, güçten ve takatten düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir