AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru serçe görmek

Kahve falında yavru serçe görmek

Kahve falında yavru serçe görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, yeni bir işe gireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yavru serçe gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Kahve falında yavru serçe görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe yavruları görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe yavrusu görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında serçe kuşu avlamak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek onu uyaracağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir