AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ağız tadının bozulmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Zerafetiniz ilgi alanlarınızı paylaşan kişiler tarafından takdir edilebilir.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını kesmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağı görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında serçe parmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir