AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sarık takmak

Kahve falında siyah sarık takmak

Kahve falında siyah sarık takmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çok rahat edeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah sarık takmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah sarık takmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında sarık takmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında imam sarığı takmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sarık takmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık sarmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sarık görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir