AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam sarığı takmak

Kahve falında imam sarığı takmak

Kahve falında imam sarığı takmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında imam sarığı takmak gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında imam sarığı takmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında imam sarığı görmek aradığı aşkı bulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sarık takmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sarık takmak onunla üzülüp, ağlayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sarık takmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarıklı mezar görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, maddi zararın büyük olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarık giymek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında mavi sarık görmek başarıdan başarıya koşacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir