AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, heveslerin söneceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalettir.

Kahve falında sarıklı adamlar görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarık görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir