AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sarık görmek

Kahve falında beyaz sarık görmek

Kahve falında beyaz sarık görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sarık gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sarık görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sarık takmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında sarıkla namaz kılmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işarettir.

Kahve falında padişah sarığı görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarıklı adamlar görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah sarık sarmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir