AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sarık takmak

Kahve falında beyaz sarık takmak

Kahve falında beyaz sarık takmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sarık takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sarık takmak huzurlu ve sakin bir yaşama, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulur.

Kahve falında sarık takmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah sarık takmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imam sarığı takmak nice noksanlık içinde olduğuna, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sarık görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı sarık görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir