AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sarık görmek

Kahve falında siyah sarık görmek

Kahve falında siyah sarık görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, başarısının düşeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, yeni malların alınacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sarık gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Kahve falında siyah sarık sarmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah sarık takmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında siyah sarık görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında sarık cübbe görmek para kazanmaya başlayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında cübbe sarık görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cübbe sarık giymek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, onları gücendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı insanlar görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir