AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sarık sarmak

Kahve falında siyah sarık sarmak

Kahve falında siyah sarık sarmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sarık sarmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında siyah sarık sarmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarık sarmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başa sarık sarmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında başına sarık sarmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında siyah sarık takmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ip sarmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iplik sarmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir