AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarık takmak

Kahve falında sarık takmak

Kahve falında sarık takmak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sarık takmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Kahve falında beyaz sarık takmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah sarık takmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında sarık takmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında imam sarığı takmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarık cübbe giymek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında sarık sarmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişah sarığı görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cübbe sarık görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir