AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat takmak

Kahve falında saat takmak

Kahve falında saat takmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında saat takmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Kahve falında pahalı saat takmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni saat takmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak kol saati takmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret eder.

Kahve falında saati kola takmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir saat takmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat takmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saat takmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir