AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kol saati takmak

Kahve falında siyah kol saati takmak

Kahve falında siyah kol saati takmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kol saati takmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Kahve falında siyah kol saati takmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati takmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Kahve falında saati koluna takmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kol saat takmak önemli kişi haline geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kol saati takmak çok rahat bir döneme gireceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kol saati takmak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koluna altın saat takmak sorunların kalmayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir