AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saatini takmak

Kahve falında başkasının saatini takmak

Kahve falında başkasının saatini takmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saatini takmak gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında saat takmak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola altın saat takmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kol saat takmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saat takmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil saat takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulur.

Kahve falında saati kola takmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine saat takmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kol saat takmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir