AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saat takmak

Kahve falında kol saat takmak

Kahve falında kol saat takmak büyük üzüntülere sebep olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kol saat takmak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında kol saati takmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında koluna saat takmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kol saati takmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına inanılır.

Kahve falında saati koluna takmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın saat takmak zorluklarının son bulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet eder.

Kahve falında altın kol saati takmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni kol saati takmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Kahve falında birine kol saati takmak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir