AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ruj sürmek

Kahve falında siyah ruj sürmek

Kahve falında siyah ruj sürmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ruj sürmek gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında siyah ruj sürmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında erkek ruj sürmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek aklına giren şeytana uyacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi ruj sürmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe ruj sürmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ruj sürmek kazancın arttırılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendine ruj sürmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir