AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ruj sürmek

Kahve falında erkek ruj sürmek

Kahve falında erkek ruj sürmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek ruj sürmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Kahve falında erkeğe ruj sürmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek ruj sürmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine ruj sürmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek bolluk ve bereket geçireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ruj sürmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ruj sürmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ruj sürmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir